Educator met een passie voor haar!

Openstaande sollicitaties:

Educator met een passie voor haar!

z.one lab is distributeur in Nederland van salon exclusieve haarverzorgingsproducten voor de professionele kapper en haarstylist. Altijd op zoek naar de hoogste kwaliteit, gecombineerd met creativiteit, innovatie en een gevoel voor de laatste fashion trends. We geven salons de tools die ze nodig hebben om excellente service en producten te bieden waarmee ze op maat gemaakte adviezen voor elke klant kunnen creëren. Wij voeren de Italiaanse labels: milk_shake, NO INHIBITION, simply zen & Depot. 

Omdat we succesvol zijn, groeien we snel en daarom zijn wij op zoek naar een educator (40 uur per week) voor de regio midden/west Nederland. Ben je een ervaren, allround haarstylist, bij voorkeur met ervaring als educator, dan ontmoeten wij jou graag!

Als educator heb jij een passie voor het delen van kennis! Je ziet kennis als dé sleutel tot succes en helpt graag onze klanten om het beste uit zichzelf en de salon te halen! Een dag als educator bij z.one lab ziet er nooit hetzelfde uit. De ene dag sta je vol overgave kennis te delen in de salon, de andere dag sta je in onze academy om een training te verzorgen.

Onze ideale educator:

  • Beschikt over minimaal 5 jaar werkervaring in de salon en bij voorkeur als educator
  • Is gestructureerd, maar flexibel qua werktijden (soms een avond of op zondag)
  • Is een teamplayer en beschikt over een klantgerichte instelling
  • Heeft de capaciteit om anderen te enthousiasmeren én te motiveren
  • Is communicatief sterk (o.a. verzorgen van presentaties)
  • Groeit mee in een enthousiast en gedreven team

Heb je interesse stuur dan een email naar saskia@zonelab.nl met een korte motivatie en je CV.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sergio Livesi, telefoon 06-13080355.

Solliciteer nu op de openstaande functie

Vind je z.one salon in de buurt!

Zoek je een salon? Kijk waar de dichtstbijzijnde salon voor jou is, bezoek de salon en probeer onze behandelingen en producten met een speciaal voor jouw, op maat gemaakte ervaring!

Ben je een professional?

Ontdek alle voordelen voor een professional in de branche; schrijf je in voor educatieclasses, probeer de producten en blijf op de hoogte van alle nieuwe lanceringen van z.one concept en DEPOT! Ontdek alle voordelen hier!