Werken bij z.one lab

Openstaande sollicitaties:

Account manager met een passie voor haar!

Ben je een ervaren account manager en heb je een passie voor de beauty industry?
Als accountmanager bij z.one lab fungeer je als business partner voor onze klanten en prospects en help je het beste uit kapsalons te halen. Werk je graag in een dynamisch bedrijf waar jij jezelf kunt ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou.
Lees snel verder!

Ben jij de logistiek medewerker die bij ons past?

Ben jij een echte aanpakker en wil je graag op korte termijn aan de slag binnen de logistiek bij een jong en dynamisch bedrijf waar jij jezelf kunt ontwikkelen? Lees dan snel verder!

Bij z.one lab bv ben je als logistiek medewerker samen met de logistiek teamleider verantwoordelijk voor de o.a. de volgende werkzaamheden:

 

Educator met een passie voor haar!

Ben je een ervaren, allround haarstylist met ervaring als educator?
Heb jij passie voor het delen van kennis? En help jij graag het beste uit de salons te halen? Werk je graag in een dynamisch bedrijf waar jij jezelf kunt ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Lees snel verder!

Op dit moment hebben wij geen vacatures.

Lijkt het je leuk om bij z.one te werken? Laat dan je CV bij ons achter!

Solliciteer nu op de openstaande functie

Vind je z.one salon in de buurt!

Zoek je een salon? Kijk waar de dichtstbijzijnde salon voor jou is, bezoek de salon en probeer onze behandelingen en producten met een speciaal voor jou, op maat gemaakte ervaring!

Ben je een professional?

Ontdek alle voordelen voor een professional in de branche; schrijf je in voor educatieclasses, probeer de producten en blijf op de hoogte van alle nieuwe lanceringen van z.one concept en DEPOT! Ontdek alle voordelen hier!