Hold on: de nieuwe FIXING POMADE van DEPOT is gelanceerd.

Wil je je look stevigheid en definitie geven? De gloednieuwe NO. 315 FIXING POMADE houdt jouw look de gehele dag op zijn plaats.

Moeilijke dag? Een dag om nooit te vergeten? Wat voor dag je ook hebt; we hebben een innovatief product gemaakt met een sterke fixatie dat karakter, definitie en langdurige fixatie aan je look geeft. Haarproducten met een ‘strong hold” zijn meestal gels of waxen. Maar de DEPOT technologie heeft dit mogelijk gemaakt in een pomade.

NICE TO MEET YOU: No. 315 is geen wax maar een pomade, een stong hold pomade met een mat effect. Je zult de beste vrienden worden, ongeacht welke look je in gedachten hebt, want het sleutelwoord van dit product is veelzijdigheid.

YOU’LL LOVE IT: de zachte textuur maakt het gemakkelijk aan te brengen, je voelt de transformatie van de textuur in je handen en het volume in je haar. Eén blik in de spiegel bevestigt de kwaliteiten van het product, waardoor je een gedefinieerde, gecontroleerde en sterke uitstraling krijgt.

GOOD INSIDE: de keuze van actieve ingrediënten en hun effect op het haar is niet alleen belangrijk voor reinigingsproducten of behandelingen, maar ook als het gaat om stylingproducten.

No. 315 bevat:

  • Zonnebloemolie, met verzachtende, voedende, beschermende en antioxiderende eigenschappen, met vitamine E;
  • Theebladextract, een concentraat van antioxiderende, beschermende, verkwikkende en bevochtigende stoffen;
  • Een UV-filter om het haar te beschermen tegen kleurvervaging en uitdrogende effecten van de zon.

 

PLEASE NOTE: wat mag je van deze pomade verwachten? Strong hold, een mat effect en medium volume. Als je glans wilt, kun je het beste NO.314 SHINY HAIR WAX gebruiken.

HOW TO USE: er is slechts een kleine hoeveelheid product nodig om geweldige resultaten te krijgen! Verwarm een ​​kleine hoeveelheid product door dit tussen de handen te wrijven en breng aan op vochtig of droog haar, modeleer het haar zoals je wilt.

VOORDELEN: er zijn twee voordelen aan het gebruik van de pomade in vergelijking met een gel of wax 1: de pommade is doorkambaar en het haar kan gedurende de dag zo vaak als je wilt opnieuw in model worden gebracht; 2: het is kneedbaar en flexibel in gebruik.

WHAT’S THE DIFFERENCE: in vergelijking met NO.302 CLAY POMADE, is het belangrijkste verschil de samenstelling van het product. Dit bevat natuurlijke klei voor een demi-mat effect en cohesieve hars om volume te geven aan fijn, dunner wordend haar.

CURIOSITY: pommade is een woord dat vaak wordt gebruikt en dat er al eeuwenlang is. Er zijn pommades voor veel verschillende toepassingen, maar misschien weten niet alle mensen dat ‘appel’ deel uitmaakt van de etymologie van dit woord. Het woord pommade komt van het stamwoord “pomo” (appel), omdat in de oudheid zalven geparfumeerd werden met appelsap. Wat in de loop van de tijd niet is veranderd, is de aangename sensatie die een pommade geeft: je voelt je er meteen beter door, waardoor je straalt met charme!