Let’s welcome the new SHINY WAX by DEPOT.

Ontdek de nieuwe haarwax die je stijl geeft wat je nodig hebt om te stralen met charme.

Voor alles is een eerste keer en DEPOT® The Male Tools & Co. lanceert zijn eerste glanzende wax om unieke wet looks te creëren. No. 314 SHINY HAIR WAX is een next generation wax voor mensen die van wet looks houden en een meer verfijnde look willen hebben.

WAT IS IT?: een semi-compacte wax met medium hold, om de haarstijl naar wens te definiëren.

TELL ME WHY: waxen zorgen er meestal voor dat haarstijlen langer blijven zitten en helpen om deze met gemak en precisie zowel vorm, controle, definitie als richting te geven. Met respect voor het haar dat gemodeleerd wordt maar ook wordt beschermd dankzij de actieve ingrediënten in de formule.

Waarom kiezen voor No. 314 SHINY HAIR? Het nieuwe sleutelwoord voor deze gloednieuwe haarwax van DEPOT: glans.

I LIKE IT: de formule geeft glans bij het finishen van een haarstijl.

GOOD INSIDE: aloë vera-sap, regenererend, hydraterend en verzachtend;

zonnebloemolie, verzachtend en voedend;

een mix van uitgebalanceerde fixatieve polymeren om houdbaarheid te geven.

PLEASE NOTE: dankzij de hoogwaardige ingrediënten geeft deze wax niet alleen je haar vorm met je eigen unieke persoonlijkheid, maar beschermt je haar ook tegen externe invloeden.

HOW: het is supereenvoudig. Neem een ​​kleine hoeveelheid product, verdeel het tussen de handen en verdeel het over vochtig of droog haar om de gewenste look te krijgen.

DON’T: vermijd een wetlook als je een droge look wilt of als je een man wilt zijn die eruitziet alsof hij geen stylingproducten gebruikt. Afgezien van persoonlijke smaak (wet of droog), is het belangrijk om te onthouden dat een mat effect werkt op fijn of dunner wordend haar, omdat het helpt het haar er voller uit te laten zien, waardoor de hele haardos er dikker uitziet.

NEVER FORGET: het vinden van het beste product om jouw stijl op zijn plaats te houden, hangt af van de stijl die je wilt, maar ook van het haartype. Fijn haar heeft medium-low houdbaarheid nodig, dus iets dat het haar op zijn plaats houdt zonder het haar uit te drogen. Dik of stug haar heeft een sterke houdbaarheid nodig om het haar beter te kunnen bewerken en de haarstijl aan de persoonlijke wensen aan te passen.