acid colour sealer

Speciaal geformuleerd om de schubbenlaag na elke technische behandeling te verzegelen en de kleur in te sluiten. De formule is verrijkt met melkproteïnen en tarweproteïnen die de haarstructuur verzorgen. Aloë vera sap en hydraterende ingrediënten zorgen voor volledige zachtheid, glans en handelbaarheid. Het bevat ook de Biogenius Technology, die garant staat voor geherstructureerd haar en een intense, stralende kleur. Alleen voor professioneel gebruik.

Gebruik: na het grondig uitspoelen van de kleur gelijkmatig op het haar aanbrengen en daarbij contact met de huid vermijden. 3 minuten laten inwerken en daarna direct wassen met de milk_shake colour sealing shampoo. Spoel uit en ga verder met de milk_shake colour sealing conditioner.

Vind je z.one salon in de buurt!

Zoek je een salon? Kijk waar de dichtstbijzijnde salon voor jou is, bezoek de salon en probeer onze behandelingen en producten met een speciaal voor jou, op maat gemaakte, ervaring!

Ben je een professional?

Ontdek alle voordelen voor een professional in de branche; schrijf je in voor educatieclasses, probeer de producten en blijf op de hoogte van alle nieuwe lanceringen van z.one concept! Ontdek alle voordelen hier!