simply zen

when nature inspires beauty

IMG-_-SZ-780x960px

simply zen
the enthusiasm of discovering the bests parts of ourselves

Ingrediënten van natuurlijke oorsprong gecombineerd met de technologie van de volgende generatie.

/ Welzijn en schoonheid: simply zen is het merk van z.one concept™ dat zich richt op de wereld van haarverzorging met een natuurlijke en holistische benadering.

/ Doeltreffendheid en natuur: Innovatieve formules met ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Respect voor de natuur is ook terug te vinden in de productie, door middel van hernieuwbare energie, en in het gebruik van recyclebare flessen en verpakkingen die ons leiden naar een steeds eco-duurzamer welzijn.

/ Essentie en transparantie: Een essentieel en schoon imago, met verpakkingen die de natuur oproept met delicate en elegante details. Een band met een groen ethos dat consequent wordt uitgevoerd door middel van communicatie, die altijd transparant en duidelijk is.

simply zen
when nature inspires beauty

Een breed scala aan producten met specifieke lijnen gewijd aan het verbeteren van het welzijn en de schoonheid van hoofdhuid, haar, lichaam en het milieu.

/ Een pad met rituelen en bewezen effectiviteit.

/ Een heden van innovatieve formules.

/ Een toekomst van welzijn.

Vind je z.one salon in de buurt!

Zoek je een salon? Vind waar de dichtstbijzijnde salon voor jou is, bezoek de salon en probeer onze behandelingen en producten met een speciaal voor jou, op maat gemaakte ervaring!

Ben je een salon professional?

Ontdek alle voordelen voor een professional in de branche; schrijf je in voor educatieclasses, probeer de producten en blijf op de hoogte van alle nieuwe lanceringen van z.one concept™ en DEPOT! Ontdek alle voordelen hier!