Do you believe in love at first sight?

Een wereld van fruit, melk en zoetigheid, geuren en heerlijke texturen.

Een wereld van fruit, melk en zoetheid, geuren en heerlijke texturen.

milk_shake® combineert de voordelen uit de natuur om specifieke oplossingen te bieden voor elk haartype. Het bevat natuurlijke ingrediënten zoals melk- en yoghurt proteïnen en biologische fruitextracten om de natuurlijke schoonheid van het haar te verbeteren.

Specifieke formules om aan elke kleur, haarverzorgings- en stylingsbehoefte te voldoen met een natuurlijk en vitaal eindresultaat. Vanaf de reiniging van het haar tot de finishing.

“once you try milk_shake you won’t want anything else!”

Experience Beauty
Naturally

Laat de natuurlijke schoonheid van je haar herleven.

/ High-tech Made in Italy-formules die rijk zijn aan plantaardige en biologische ingrediënten die grotendeels vrij zijn van sulfaat, parabenen en natriumchloride.

/ Elk actief ingrediënt is geselecteerd op zijn werking en langdurig effect op het uiterlijk van het haar, voor een resultaat van maximale gewichtloosheid, vitaliteit en glans.

/ Primaire verpakking gemaakt van 50% gerecycled plastic afkomstig van post-consumptie of van industrieel verwerkingsafval, dat anders als afval zou worden verwijderd, met een negatieve impact van vervuiling van de planeet.

/ Communicatiematerialen die veelal gedrukt zijn op niet-gelamineerd FSC-gecertificeerd papier.

Do you believe in love at first sight?

Vind je z.one salon in de buurt!

Zoek je een salon? Vind waar de dichtstbijzijnde salon voor jou is, bezoek de salon en probeer onze behandelingen en producten met een speciaal voor jou, op maat gemaakte ervaring!

Ben je een salon professional?

Ontdek alle voordelen voor een professional in de branche; schrijf je in voor educatieclasses, probeer de producten en blijf op de hoogte van alle nieuwe lanceringen van z.one concept™ en DEPOT! Ontdek alle voordelen hier!