z.one lab™ staat synoniem voor maximale prestaties, creativiteit en innovatie. z.one lab™ is exclusief distributeur in Nederland van vijf merken die beantwoorden aan de verschillende behoeften op het gebied van haarverzorging. De merken milk_shake®, Depot, simply zen, NO INHIBITION en Upgrade geven de professionele hairdresser alles wat nodig is om succesvol te zijn. De producten zijn van hoge kwaliteit, innovatief en creatief. Altijd voorzien van alle benodigde ondersteunende materialen om salons de tools te geven die ze nodig hebben om uitstekende diensten en retailproducten te leveren waarmee ze voor elke klant een consult op maat kunnen creëren. Passie en menselijke waarden staan centraal in de filosofie van z.one lab™ en vormen een stimulans om samen te groeien en dromen.

z.one lab™ staat synoniem voor maximale prestaties, creativiteit en innovatie. z.one lab™ is exclusief distributeur in Nederland van vijf merken die beantwoorden aan de verschillende behoeften op het gebied van haarverzorging.

De merken milk_shake®, Depot, simply zen, NO INHIBITION en Upgrade geven de professionele hairdresser alles wat nodig is om succesvol te zijn. De producten zijn van hoge kwaliteit, innovatief en creatief. Altijd voorzien van alle benodigde ondersteunende materialen om salons de tools te geven die ze nodig hebben om uitstekende diensten en retailproducten te leveren waarmee ze voor elke klant een consult op maat kunnen creëren. Passie en menselijke waarden staan centraal in de filosofie van z.one lab™ en vormen een stimulans om samen te groeien en dromen.

Een team van experts toegewijd aan het succes van de salon

Wij kennen onze klant en vinden persoonlijk contact belangrijk. Elke salon die werkt met een van de merken van z.one lab™ heeft een eigen accountmanager. Daarnaast staat een team van educators klaar om al je vragen te beantwoorden over onze producten. Wij zijn op werkdagen altijd bereikbaar via ons kantoor in Veghel. Onze medewerkers van office helpen je graag.

z.one lab™ education
een uitgebreid programma van classes

Het jaarprogramma biedt fantastische educatie en inspirerende classes aan voor stylisten en saloneigenaren waarmee zij zich verder kunnen ontwikkelen, hun vaardigheden kunnen versterken en hierdoor de salon professioneel laten groeien.

Het programma bestaat uit technische en product-knowledge classes evenals inspirerende sessies die verzorgd worden door z.one lab™ educators en door ambassadors van milk_shake® en DEPOT uit Nederland en het buitenland.

Duurzaamheid voor het welzijn van de consument en het milieu

Producten die zoveel mogelijk natuurlijke en biologische ingrediënten bevatten.

Formules die zijn gecreëerd met de impact op het milieu in gedachten. Zorgvuldige selectie van veilige en innovatieve grondstoffen die het ecosysteem respecteren.

Milieuvriendelijke verpakkingen: waar mogelijk recyclebaar plastic. Flessen gemaakt van 50% gerecycled plastic.

Papieren marketingmaterialen gedrukt op recyclebaar papier met papier van verantwoord beheerde bronnen.

Vind je z.one salon in de buurt!

Zoek je een salon? Vind waar de dichtstbijzijnde salon voor jou is, bezoek de salon en probeer onze behandelingen en producten met een speciaal voor jou, op maat gemaakte ervaring!

Ben je een salon professional?

Ontdek alle voordelen voor een professional in de branche; schrijf je in voor educatieclasses, probeer de producten en blijf op de hoogte van alle nieuwe lanceringen van z.one concept™ en DEPOT! Ontdek alle voordelen hier!