preparing pomade

Zuiverende diepe scrub voor de hoofdhuid. De exfoliërende microsferen van bamboepoeder in de formule zorgen ervoor dat het periodieke gebruik ervan onzuiverheden en dode huidcellen verwijdert, waardoor de vervanging van de oppervlakkige epidermale laag wordt gestimuleerd die schoon en glad blijft.

Gebruik: gelijkmatig verdelen over de vochtige hoofdhuid. Masseer de hele hoofdhuid subtiel met cirkelvormige bewegingen gedurende 2-3 minuten. Door de intensiteit van de massage te moduleren, is er een meer of minder revitaliserend, egaliserend en stimulerend effect op de microcirculatie van het huidoppervlak. Spoel goed uit en ga verder met de specifieke reinigingsbehandeling. Niet gebruiken als de huid van de hoofdhuid gebroken, geïrriteerd of erg gevoelig is.

Vind je z.one salon in de buurt!

Zoek je een salon? Kijk waar de dichtstbijzijnde salon voor jou is, bezoek de salon en probeer onze behandelingen en producten met een speciaal voor jou, op maat gemaakte, ervaring!

Ben je een professional?

Ontdek alle voordelen voor een professional in de branche; schrijf je in voor educatieclasses, probeer de producten en blijf op de hoogte van alle nieuwe lanceringen van z.one concept! Ontdek alle voordelen hier!