Vacature

Account manager met een passie voor haar

Ben jij de account manager die bij ons past?

z.one lab is distributeur in Nederland van salon exclusieve haarverzorgingsproducten voor de professionele kapper en haarstylist. Wij voeren de bekende Italiaanse lifestyle brands zoals; milk_shake, DEPOT – the male tools, simply zen en no inhibition. Producten van de hoogste kwaliteit, gecombineerd met creativiteit, innovatie en een gevoel voor de laatste fashion trends. We geven salons de tools die ze nodig hebben om excellente service en producten te bieden waarmee ze op maat gemaakte adviezen voor elke klant kunnen creëren. Persoonlijke aandacht staat centraal; people make the difference.

Omdat we succesvol zijn, groeien we snel en daarom zijn wij op zoek naar een account manager (40 uur per week). Ben je een ervaren account manager, bij voorkeur met ervaring in de beauty industry, dan ontmoeten wij jou graag!

Als account manager fungeer je als business partner voor klanten en prospects. Door je regelmatige bezoek bouw je een sterke relatie op met je klant, help je om het beste uit de salon te halen en denk je op strategisch niveau met de klant mee.

Onze ideale accountmanager:
  • is een echte ondernemer, is zelfstandig en neemt initiatief;
  • heeft minimaal 3 jaar ervaring als account manager, bij voorkeur in de beautybranche;
  • beschikt over goede onderhandelingsvaardigheden en communiceert gemakkelijk;
  • enthousiasmeert prospects, wat leidt tot nieuwe klanten;
  • is zowel gestructureerd als flexibel;
  • wordt uitgedaagd door het behalen van targets;
  • groeit mee in een enthousiast en gedreven team.
 

Heb je interesse? Stuur dan een email naar saskia@zonelab.nl met een korte motivatie en je CV, of gebruik het onderstaande formulier.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sergio Livesi, telefoon 06-13080355.

Solliciteer nu voor account manager