Vacature

Educator met een passie voor haar

z.one lab verkoopt salon exclusieve haarverzorgingsproducten voor de professionele kapper en haarstylist. Altijd op zoek naar de hoogste kwaliteit, gecombineerd met creativiteit, innovatie en een gevoel voor de laatste fashion trends. We geven salons de tools die ze nodig hebben om excellente service en producten te bieden waarmee ze op maat gemaakte adviezen voor elke klant kunnen creëren. Wij voeren de Italiaanse labels: milk_shake, no inhibition, simply zen, Depot en Upgrade.

Omdat we succesvol zijn, groeien we snel en daarom zijn wij op zoek naar een educator (32-40 uur per week). Ben je een ervaren, allround haarstylist, bij voorkeur met ervaring als educator, dan ontmoeten wij jou graag!

Als educator heb jij een passie voor het delen van kennis! Je ziet kennis als dé sleutel tot succes en helpt graag onze klanten om het beste uit zichzelf en de salon te halen! Een dag als educator bij z.one lab ziet er nooit hetzelfde uit. De ene dag sta je vol overgave kennis te delen in de salon, de andere dag sta je in onze academy om een training te verzorgen.

Onze ideale educator:
  • Beschikt over minimaal 5 jaar werkervaring in de salon en bij voorkeur als educator;
  • Is gestructureerd maar flexibel qua werktijden (soms een avond);
  • Is een teamplayer en beschikt over een klantgerichte instelling;
  • Heeft de capaciteit om anderen te enthousiasmeren en te motiveren;
  • Is communicatief sterk (o.a. verzorgen van presentaties);

 

Heb je interesse? Stuur dan een email naar saskia@zonelab.nl met een korte motivatie en je CV, of gebruik het onderstaande formulier.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sergio Livesi, telefoon 06-13080355.

Solliciteer nu voor educator